Feilmeldingen "Finner ikke den sikre HDCP-koblingen" vises når du spiller av eller strømmer en Netflix-film på Xbox 360

Du ser en av følgende feilmeldinger når du prøver å strømme en film fra Netflix eller spille av en DVD:

Finner ikke den sikre HDCP-koblingen

Sikker HDCP-kobling avbrutt

Dette problemet kan oppstå hvis du kobler Xbox 360-konsollen til skjermenheten med en HDMI-kabel. Du ser kanskje en av disse feilene hvis konsollen ikke kan opprette en sikker tilkobling til skjermen ved hjelp av HDCP-protokollen (High-bandwidth Digital Content Protection).

Dette kan skje av følgende årsaker:

• Det er en tuner eller AV-bryterboks for hjemmekinoanlegget mellom Xbox 360-konsollen og skjermen som forstyrrer HDMI-tilkoblingen.
  • Det kan være et problem med HDMI-kabelen.
  • Skjermen har ikke full støtte for HDCP-protokollen.

Løsninger

Du kan prøve disse løsningene for å løse problemet.

Løsning 1: Omgå andre enheter.

Noen tunere eller AV-bryterbokser for hjemmekinoanlegget har en tilkobling av typen HDMI-gjennomgang. Med denne tilkoblingen kan du koble en HDMI-kabel fra Xbox 360-konsollen til enheten og deretter koble en annen HDMI-kabel til skjermen. Det kan hende at Xbox 360 ikke utfører et riktig HDCP-håndtrykk på begynnelsen av videoavspillingen når du bruker en av disse enhetene.

Du kan teste om tuneren eller bryterboksen er årsaken til problemet, ved å koble en HDMI-kabel fra Xbox 360-konsollen direkte til skjermen:

En illustrasjon viser den ene enden av en HDMI-kabel for Xbox 360 bli koblet til bak på en Xbox 360 E-konsoll, og den andre enden bli koblet til en TV.

Hvis dette løser problemet, kontakter du produsenten av tuneren eller AV-bryterboksen for hjemmekinoanlegget for å løse konflikten.

Løsning 2: Kontroller om skjermen støtter HDCP.

Enkelte skjermer har en HDMI-tilkobling, men har ikke full støtte for HDCP-protokollen. Sjekk håndboken eller nettstedet til produsenten av skjermen for å finne ut om den er helt kompatibel med HDCP.

Hvis skjermen ikke støtter HDCP, kan du bruke en HD AV-kabel for Xbox 360 til å koble konsollen til skjermenheten.

Løsning 3: Bytt ut HDMI-kabelen.

Hvis skjermen støtter HDCP, kan du prøve en annen HDMI-kabel. Pass på at du bruker en direkte tilkobling mellom Xbox 360-konsollen og skjermen

Hvis det likevel ikke løser problemet, tester du på nytt med en annen skjerm.

Obs!  Du kan også bruke en HD AV-kabel for Xbox 360 til å omgå problemet.