Operativsystemversjoner og systemoppdateringer for Xbox 360

Konsollen oppdateres ikke Hvis du har problemer med å installere en systemoppdatering på Xbox 360-konsollen, kan du prøve disse feilsøkingstipsene.

På listen nedenfor ser du gjeldende versjon av Xbox 360-operativsystemet og hvilke funksjoner som ble lagt til eller oppdatert basert på den gjeldende systemoppdateringen.

Slik finner du ut hvilken OS-versjon Xbox 360-konsollen har:

1. Gå til Settings-området.
  2. Velg System-flisen.
  3. Velg Console Settings.
  4. Ved å merke System info kan du se de gjeldende innstillingene for Dashboard og IP-adresse.
  5. OS-versjonen er tallet som står etter overskriften Dashboard i den grå ruten til høyre for Console Settings-menyen.

OS-versjon: 2.0.17511.0

DASHBOARD: 2.0.17511.0

Utgivelsesdato

17.11.2016

• Mindre feilrettinger og forbedringer

Tidligere systemoppdateringer

OS-versjon: 2.0.17502.0

DASHBOARD: 2.0.17502.0

Utgivelsesdato

29.03.2016

• Mindre feilrettinger og forbedringer

OS-versjon: 2.0.17489.0

DASHBOARD: 2.0.17489.0

Utgivelsesdato

17.09.2015

Nye eller oppdaterte funksjoner

Godta vilkårene for bruk

• Du kan nå koble Xbox 360-konsollen din til et nettverk som krever at du godtar vilkårene for bruk. Når du først har koblet til, blir du bedt om å teste Xbox Live-tilkoblingen din. Du blir nå videresendt til Internet Explorer for å logge på nettverket. Du må ha den nyeste oppdateringen for Internet Explorer.

Aktivitetsfeed

• Du kan like, kommentere og dele venners aktiviteter, legge ut nye meldinger, se spillklipp, vise skjermbilder og se hva vennene dine spiller, fra Xbox 360-konsollen din. Du finner aktivitetsfeeden under Sosialt-fanen.

Se hva vennene dine gjør på Xbox One eller Windows

• Etter ønske fra brukerne kan du nå se hva vennene dine spiller på Xbox One og Windows 10, fra Xbox 360-konsollen din.

Microsoft Film og TV og Groove Musikk

• Du kan nå få tilgang til film- og TV-samlingen din fra Microsoft Film og TV (tidligere Xbox Video) og musikken din i Groove Musikk (tidligere Xbox Music).

Se pengene dine

• Microsoft-kontosaldoen din vises nå når du ser på detaljene for et spill eller blar i Marketplace.

Løs inn koder fra meldinger

• Når du mottar en kode for Xbox Live Marketplace i en melding, kan du nå løse inn koden ved å trykke «Løs inn kode».

OS-versjon: 2.0.17349.0

DASHBOARD: 2.0.17349.0

Utgivelsesdato

30.04.2015

Nye eller oppdaterte funksjoner

Større eksterne USB-harddisker

• Du kan koble til en USB-harddisk på opptil 2 TB for å lagre Xbox 360-nedlastingene og profilen din, lagrede spill og andre data.
  • Hvis du tidligere har konfigurert en ekstern USB-harddisk som er større enn 32 GB, må du formatere harddisken på nytt for å bruke den ekstra plassen.

Kjøpslogg

• Nå kan du se de siste kjøpene dine på Xbox 360-konsollen ved å gå til Settings > Account > Purchase History.

Tilbakestilling av passordet

• Har du glemt passordet? Nå kan du tilbakestille det på Xbox 360-konsollen ved å velge Forgot your password? ved påloggingen.

Nettverksstatistikk

• Du kan se nettverksstatistikk slik som nedlastingshastighet, opplastingshastighet og signalstyrke ved å gå til Settings > System > Network Settings. Velg nettverk og deretter Network Statistics.

Se pengene dine

• Microsoft-saldoen din vises nå øverst til høyre på Xbox-dashbordet. Du kan slå det av ved å gå til Settings > Profile > Account Security og deretter velge Display Money in Microsoft Account.

OS-versjon: 2.0.17150.0

DASHBOARD: 2.0.17150.0

Utgivelsesdato

11.12.2014 (tilleggsfunksjonalitet aktivert 01.03.2015)

Nye eller oppdaterte funksjoner

Xbox One-spill med gull på Xbox 360

• Løs inn Xbox One-spill med gull gratis på Xbox 360-konsollen. Bygg opp spillbiblioteket ditt hver måned slik at nye spill er klare til å spilles når du kjøper en Xbox One.