Slik slår du på eller av den trådløse håndkontrolleren for Xbox 360

Oversikt

Denne siden beskriver hvordan du slår på eller av Xbox 360-konsollen og den trådløse håndkontrolleren til Xbox 360-konsollen.

Løsninger

Slik slår du på eller av Xbox 360-konsollen og den trådløse håndkontrolleren for Xbox 360

• Hvis du skal slå på Xbox 360-konsollen og den trådløse håndkontrolleren for Xbox 360, trykker du på Xbox-guideknappen på kontrolleren.
  • Hvis du bare skal slå på Xbox 360-konsollen, trykker du på/av-knappen på konsollen.
  • Hvis du bare skal slå på den trådløse håndkontrolleren for Xbox 360, trykker du på Start-knappen på kontrolleren.

Slik slår du av Xbox 360-konsollen og den trådløse håndkontrolleren for Xbox 360

• Hvis du skal slå av Xbox 360-konsollen og den trådløse håndkontrolleren for Xbox 360, trykker du på Xbox-guideknappen på kontrolleren og holder den nede i tre sekunder. Deretter slår du bare av håndkontrolleren eller både håndkontrolleren og konsollen. Hvis du velger konsollen, slås konsollen og alle tilkoblede kontrollere av.
  • Hvis du bare skal slå av konsollen, trykker du på/av-knappen på konsollen.