To blinkende røde lys på den originale Xbox 360-konsollen

To lys blinker rødt hvis den opprinnelige Xbox 360-konsollen er i ferd med å bli overopphetet. Prøv følgende:

Løsning 1: Flytt konsollen.

1. Slå av Xbox 360-konsollen.
  2. For å forhindre at Xbox 360 overopphetes, kan du flytte konsollen til et åpent, godt ventilert område, borte fra alle andre elektroniske enheter.
God ventilasjon Dårlig ventilasjon
God ventilasjon Dårlig ventilasjon

Tips for plassering av Xbox 360-konsollen

• Ikke plasser konsollen på et innelukket sted. Plasser konsollen i et åpent område med mye ventilasjon.
  • Ikke stable andre elektroniske enheter oppå eller under konsollen.
  • Sørg for at konsollen og strømforsyningen står på en solid overflate. Ikke plasser konsollen på noe mykt (for eksempel en seng, en sofa eller et pledd).
  • Hold konsollen borte fra varmekilder, for eksempel ventilasjonsåpninger på fjernsyn og elektroniske enheter. Hold også konsollen borte fra lufteventiler og direkte sollys.
  1. Slå på konsollen.

Hvis det fortsatt er to blinkende røde lys rundt strømknappen på Xbox 360-konsollen, må du forsøke neste løsning.

Løsning 2: La konsollen kjøle seg ned.

1. Slå av konsollen.
  2. Vent en time på at konsollen avkjøles.
  3. Slå på konsollen.

Obs!  Når du har slått på konsollen, vises kanskje en melding på skjermen som bekrefter at konsollen ble slått av på grunn av overoppheting. Meldingen ser slik ut:

"Your Xbox 360 console is designed to automatically shut down to protect it from insufficient ventilation" (Xbox-360-konsollen er designet for automatisk avslåing for å beskytte den mot utilstrekkelig ventilasjon)

Meldingen vil også inneholde informasjon om ventilasjon og plassering av konsollen.

Trykk A på kontrolleren for å lukke denne meldingen.

Hvis disse løsningene ikke løste problemet og to lys rundt av/på-knappen på konsollen fortsatt blinker rødt, må du kjøpe en ny konsoll. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Vanlige spørsmål om den opprinnelige Xbox 360-konsollen.