Feilsøke videoproblemer på Xbox 360

Oversikt

Hvis du har problemer med bildet på Xbox 360-konsollen, kan du se disse tipsene først og deretter feilsøkingstrinnene nedenfor.

Hvis du mottar en feilkode eller en statuskode når du har problemet, kan du søke etter en løsning på siden Søk etter feilkoder/statuskoder.

Løsninger

Ikke bilde eller en tom skjerm

Skjermen har fryst

Bildet er uklart eller utydelig

Bildet er strukket

Dette problemet kan oppstå hvis du bruker en VGA-kabel med en original Xbox 360-konsoll eller en Xbox 360 S-konsoll. Prøv å endre skjerminnstillingene for å forbedre bildekvaliteten. Følg de første trinnene i denne artikkelen, og prøv deretter ett eller begge av følgende:

• Endre skjermformatet for konsollen til Normal.
  • Endre skjermoppløsningen.

Bildet har grønn eller purpurfarget fargetone, flimring eller dobbeltkontur

Prøv følgende:

1. Fjern eventuelle enheter som er plassert mellom konsollen og TVen.
    2. Koble HDMI-kabelen på baksiden av konsollen direkte til HDMI-porten på HDTVen eller skjermen.
    3. Hvis du bruker en A/V-kabel som bare er beregnet på lyd, kobler du fra denne kabelen, og deretter kobler du HDMI-kabelen på baksiden av konsollen direkte til HDMI-porten på HDTVen eller skjermen.

Finn ut mer om hvordan du kobler konsollen til en TV.

Obs! Hvis HDTVen har en funksjon for bildeforbedring eller en type funksjon for digital støyreduksjon, deaktiverer du denne funksjonen. Se i brukerhåndboken for HDTVen hvis du vil ha instruksjoner.

Grafikken er misformet eller vises ikke på en korrekt måte

Video eller film spilles av med redusert oppløsning

HDCP-protokollen (High-bandwidth Digital Content Protection) er nødvendig for å kunne spille av en DVD, HD-DVD eller nedlastet film i HD. Ikke alle HDTV-er, skjermer eller adaptere støtter denne protokollen.

• Kontrollere at HDTVen støtter HDCP. Se i brukerhåndboken for HDTVen hvis du vil ha mer informasjon.
  • Du kan ikke bruke en DVI-port og adapter til å koble en HDMI-kabel til konsollen. DVI-porter har ikke støtte for HDCP-protokollen. Finn ut hvordan du kobler konsollen til en TV.

Lyd uten bilde

Prøv følgende:

• Kontroller at TVen er på.
  • Bytt mellom AV-kilder og innganger på TV-en.
  • Fjern eventuelle enheter, for eksempel en mottaker, som er plassert mellom konsollen og TV-en.
  • Hvis TV-en har energisparingsmodus, slår du av denne funksjonen i TV-ens videoalternativer.

Hvis du bruker Xbox 360 E-konsollen, prøver du følgende:

1. Slå av konsollen.
  2. Koble fra alle lyd- og videokabler (inkludert headsett) på baksiden av konsollen.
  3. Koble bare HDMI-kabelen til på baksiden av konsollen. Koble deretter HDMI-kabelen til en inngang for TV-en.