Vise bilder og lysbildefremvisninger på Xbox 360-konsollen

Obs! Den 15. november 2015 ble Zune-tjenesten avsluttet. Dette kan føre til feil når du prøver å strømme eller laste ned innhold eller oppdatere tjenesten. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Vanlige spørsmål om opphør av Zune.

Oversikt

Denne artikkelen beskriver hvordan du viser bilder eller lysbildefremvisninger på Xbox 360-konsollen, og hvordan du bruker et bilde som bakgrunnsbilde på Xbox 360-dashbordet.

På denne siden

Filtyper og medier som støttes

Xbox 360-konsollen kan lese JPEG-, BMP- og PNG-filer fra følgende kilder:

• En bærbar enhet som er koblet til konsollen via USB (for eksempel en minnepinne)
  • En datamaskin på hjemmenettverket
  • En DVD eller CD
  • Et digitalkamera koblet til konsollen via USB-kabel

Obs!  Ikke alle enheter, nettverk og CD-/DVD-medier støttes. Hvis en kilde ikke virker, prøver du en annen. Hvis Xbox 360-konsollen for eksempel ikke kan vise bilder lagret på en minnepinne, prøver du en annen minnepinne eller å kopiere bildene til en CD eller DVD.

Du kan strømme bilder over hjemmenettverket til Xbox 360-konsollen ved å bruke Windows Media Player, Zune Music + Video-programvaren eller en Microsoft Windows Media Center Extender. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Strømming av medier ved hjelp av Groove, Film og TV eller Windows Media Player med Xbox 360.

Vise bilder på Xbox 360-konsollen

Hvis du vil vise bilder på Xbox 360-konsollen, kan du gjøre følgende:

1. Velg apps, My Apps og deretter Picture Viewer.
  2. Velg kilden der bildene ligger lagret.
Select Source-skjermen på Xbox 360, der Portable Device er uthevet
  1. Velg bildet du vil vise, og trykk deretter A-knappen.

Vise en lysbildefremvisning på Xbox 360-konsollen

Slik starter du en lysbildefremvisning:

1. Velg apps, My Apps og deretter Picture Viewer.
  2. Velg kilden der bildene ligger lagret.
  3. Velg Play Slideshow.
Portable Device-skjermen på Xbox 360, der Play Slideshow er uthevet

Hvis du skyver venstre styrespak i en hvilken som helst retning når du spiller av en lysbildefremvisning, vises et kontrollpanel med følgende alternativer:

• Pause
  • Go to Previous Image
  • Stop – avslutter lysbildefremvisningen
  • Go to Next Image
  • Turn Slideshow Shuffle On eller Off – Når du aktiverer dette alternativet, vises bildene i tilfeldig rekkefølge.
  • Turn Slideshow Repeat On eller Off – Når du aktiverer gjentaking, gjentas lysbildefremvisningen.
  • Rotate Image Clockwise
  • Rotate Image Counter-Clockwise

Bruke et bilde som bakgrunn på Xbox 360-dashbordet

Slik bruker du et bilde som bakgrunn på Xbox 360-dashbordet:

1. Velg apps, velg My Apps, og velg deretter Picture Viewer.
  2. Velg kilden der bildene ligger lagret.
  3. Velg bildet du vil bruke, og trykk deretter Y-knappen.
  4. Velg Yes for å bekrefte at du vil bruke bildet som bakgrunn på Xbox 360-dashbordet.
    Obs!  Hvis du vil endre bakgrunnsbildet, gjentar du trinn 1–4.
En skjerm der du blir spurt om du vil bruke bildet som bakgrunn, med alternativer for ja og nei, der nei er uthevet.

Obs!

• Du kan bruke et annet bilde som bakgrunn på Xbox 360-dashbordet for hver profil. Husk dette: Hvis du ikke ser bakgrunnen du forventer å se, er du kanskje logget på feil profil.
  • Du kan tilbakestille bakgrunnen helt ved å velge et Xbox-tema. Følg disse trinnene for å velge et Xbox-tema:
    1. Logg på profilen din.
    2. Velg Social, og velg deretter avataren din.
    3. Velg Change Theme, og velg deretter ønsket tema.