Slik endrer du innstillingene for Xbox 360-profilen

Denne artikkelen beskriver profilinnstillingene for Xbox Live som du kan endre på Xbox 360-konsollen. Hvis du vil endre disse innstillingene, går du til Profile, velger Settings og velger Edit Profile.

Profilinnstillinger

Spillerkode

Hvis gamertagen ble opprettet for deg under Xbox Live-registreringen, kan du endre gamertagen én gang gratis. Du blir belastet for å gjøre flere endringer av Xbox Live-gamertag. Hvis du vil se fremgangsmåte og detaljer, kan du se Slik endrer du gamertagen for Xbox Live på Xbox 360 eller Xbox One.

Spillerbilde

Følg disse trinnene for å endre spillerbildet:

1. Velg Gamer Picture på menyen Edit Profile.
  2. Velg ett av følgende alternativer:
    • Change Gamer Picture: Dette alternativet presenterer forhåndsdefinerte spillerbilder som er lagret på konsollen.
    • Change Personal Picture: Med dette alternativet kan du angi et personlig bilde som bare personer i vennelisten kan se.
    • Download Gamer Pictures: Dette alternativet åpner Xbox Live Games Store, der du kan laste ned flere bilder.
    • Take Personal Picture: Hvis du har et Xbox Live Vision-kamera koblet til Xbox 360-konsollen, kan du bruke dette alternativet til å ta et personlig bilde og bruke det i spillerprofilen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Konfigurere og bruke Xbox Live Vision-kameraet.
      Obs!  Personlige bilder er bare tilgjengelige for personer i vennelisten din.
  3. Velg spillerbildet du vil bruke, og trykk deretter A-knappen.

Spillersone

Følg disse trinnene for å endre spillersonen:

1. Velg Gamer Zone på menyen Edit Profile.
  2. Velg Xbox Live-spillersonen du vil bruke, fra følgende liste:
    • Chillout
    • Pro
    • Familie
    • Underground

Motto

Følg denne fremgangsmåten for å opprette eller endre spillermottoet:

1. Velg Gamer Motto på menyen Edit Profile.
  2. Bruk tastaturet på skjermen eller det valgfrie USB-tastaturet til å opprette et motto for første gang eller til å endre mottoet. Velg deretter Done.

Avatar

Følg denne fremgangsmåten for å endre avataren:

1. Velg Avatar på menyen Edit Profile.
    • Velg Change my features for å endre håret, kroppsstørrelsen eller ansiktstrekkene til avataren din.
    • Velg Change my style for å endre klærne, tilbehøret eller rekvisittene til avataren din.
    • Velg Avatar Store for å gå til markedsplassen for avatarer, der du kan kjøpe spesielle klær, spesielt tilbehør og spesielle rekvisitter til avataren. Hvis du vil informasjon om å ha på deg eller bruke en artikkel fra Avatar Store, kan du se Ha på seg eller bruke en avatarartikkel du har kjøpt.
  2. Når du er ferdig, velger du Save and Exit.

Navn

Følg denne fremgangsmåten for å endre navnet ditt:

1. Velg Name på menyen Edit Profile.
  2. Bruk tastaturet på skjermen til å endre navnet, og velg deretter Done.
    Obs!  Dette profilalternativet er ikke tilgjengelig for barnekontoer.

Plassering

Følg denne fremgangsmåten for å endre spillerstedet:

1. Velg Location på menyen Edit Profile.
  2. Bruk tastaturet på skjermen til å endre stedet, og velg deretter Done.
Obs!  Dette profilalternativet er ikke tilgjengelig for barnekontoer.

Biografiske opplysninger

Følg denne fremgangsmåten for å endre spillerbiografien:

1. Velg Bio på menyen Edit Profile.
  2. Bruk tastaturet på skjermen til å endre stedet, og velg deretter Done.
Obs!  Dette profilalternativet er ikke tilgjengelig for barnekontoer.