Feilmeldingen "This action cannot be performed at this time" vises når du prøver å kjøpe noe på Xbox Live

Problem

Du ser følgende feilmelding når du prøver å kjøpe noe på Xbox Live:

This action cannot be performed at this time.

Dette kan bety at kredittkortet du bruker, er oppført som en betalingsmåte for ti ulike fakturakontoer hos Microsoft.

Løsninger

Prøv følgende løsninger:

Hvis du ikke kan løse problemet med disse løsningene, kontakter du kundestøtte for Xbox.