Xbox Live-appen starter ikke

Du får beskjed om å laste ned, men har allerede gjort det!

Hvis du prøver å starte en Xbox Live-app som du har lastet ned, og Xbox 360-konsollen gir beskjed om at du må laste den ned på nytt, kan det hende at det er et problem med den lokale versjonen av appen.

Du kan løse problemet ved å slette appen og laste den ned på nytt. Slik gjør du det:

1. Fra startsiden for Xbox går du til Settings og velger deretter System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten (sannsynligvis harddisken).
  4. Velg Games & Apps.
  5. Finn appen som du har problemer med å bruke.
  6. Merk og Delete alle elementer som knyttet til den aktuelle appen.
  7. Gå tilbake til startsiden for Xbox.
  8. Gå til Apps og prøv deretter å laste ned og starte appen på nytt.