Slik kjøper eller leier du innhold fra Xbox LIVE

Oversikt

Du kan laste ned nye spill, tillegg for favorittspillene, avatar-tilbehør, musikk og mer fra Xbox LIVE for Xbox 360-konsollen eller en klarert PC.

Obs!  Kjøp fra Xbox LIVE foretas ved å bruke penger i Microsoft-kontoen eller med en annen betalingsmåte som er tilgjengelig i ditt land/område. Du kan også legge til penger i Microsoft-kontoen ved å bruke et Xbox-gavekort.

Du kan kjøpe eller leie innhold:

Kjøpe eller leie innhold på datamaskinen

Kjøpe eller leie innhold på konsollen

Kjøpe eller leie innhold på datamaskinen

1. Gå til Xbox Games Store.
  2. Klikk Logg på øverst til høyre. Angi samme e-postadresse og passord som du brukte da du registrerte deg for Xbox LIVE (dette er Microsoft-kontoen din).
  3. Bla gjennom spillene eller avatar-elementene for å finne noe du vil laste ned. Klikk for å velge artikkelen.
  4. Valget ditt og prisen for å kjøpe artikkelen vises.
    • Hvis en artikkel er tilgjengelig for nedlasting under Spill, klikker du Kjøp spill eller Last ned til Xbox 360.
      Obs! Enkelte spill er bare tilgjengelige på disk.
    • Klikk Kjøp under Avatar.

Hvis du ikke har nok midler i Microsoft-kontoen, kan du bruke andre betalingsmåter som er tilgjengelige i ditt land/område, inkludert kredittkort. (For enkelte artikler kan det hende at ekstra kjøpsalternativer er tilgjengelige.)

5. Følg fremgangsmåten for å fullføre og bekrefte kjøpet.
  6. Velg Min konto for å bekrefte at artikkelen du har kjøpt, er i køen din. Velg deretter Nedlastingskø for Xbox 360 under Enhetsbehandling.
  7. Slå på konsollen, og koble til Xbox LIVE. Nedlastingen av artiklene du har kjøpt, starter.

Kjøpe eller leie innhold på konsollen

1. Logg på Xbox Live med kontoen du vil bruke for å foreta et kjøp.
  2. Gå til games eller tv & movies.
  3. Velg Browse Games eller Browse TV & Movies.
  4. Bla gjennom for å finne ut hva du vil kjøpe eller leie.
  5. Merk artikkelen, og velg deretter Confirm Download. Hvis du ikke har nok midler i Microsoft-kontoen, kan du bruke andre betalingsmåter som er tilgjengelige i ditt land/område, inkludert kredittkort.