Kan ikke spille av eller bruke tidligere nedlastet innhold på Xbox 360.

Problem

Hvis du ikke kan spille av eller bruke tidligere nedlastet innhold på Xbox 360-konsollen, kan det skyldes at du ikke er logget på Xbox Live, fordi du prøver å bruke nedlastet innhold som er knyttet til en annen konto eller en annen Xbox 360-konsoll.

Løsninger

Prøv løsningene nedenfor for å løse problemet. Hvis en løsning ikke virker, går du til den neste.

Løsning 1: Kontroller at du er riktig koblet til Xbox Live

Prøv løsningen for tilkobling til Xbox Live.

Hvis du er sikker på at du er riktig koblet til Xbox Live, hopper du over denne løsningen.

Løsning 2: Logg på Xbox 360-konsollen ved å bruke kontoen du brukte til å kjøpe innholdet

Kontroller følgende hvis du allerede er logget på via denne kontoen og får problemet:

• Er innholdet i fakturerings- og kjøpsloggen for en annen konto som er lagret på Xbox 360-konsollen? Se i fakturerings- og kjøpsloggene for andre kontoer som er lagret på konsollen.
  • Hvis du finner innholdet i fakturerings- og kjøpsloggen for en profil på Xbox 360-konsollen, kan du laste ned denne profilen til konsollen på nytt og prøve å spille av innholdet på nytt. Hvis du vil laste ned en profil på nytt, kan du se Laste ned, flytte eller slette Xbox Live-profilen.

• Er innholdet i fakturerings- og kjøpsloggen for kontoen din? Du kan sjekke dette ved å se Kontrollere fakturerings- og kjøpsloggen for Xbox Live eller Xbox Music Pass.
  • Hvis innholdet er i fakturerings- og kjøpsloggen for kontoen, kan du laste ned profilen på nytt. Se Laste ned, flytte eller slette Xbox Live-profilen hvis du vil vite hvordan du gjør dette.

• Overførte du innholdet til en ny, annen eller restaurert konsoll? I så fall kan det hende at de lokalt lagrede lisensene for innholdet er utdatert. Du må laste ned innholdet på nytt for å oppdatere de lokalt lagrede lisensene. Se under "Laste ned innhold på nytt til en ny eller restaurert konsoll" på siden Laste ned tidligere kjøpt innhold på nytt til en ny eller restaurert Xbox 360-konsoll hvis du vil vite hvordan du gjør dette.
  • Hvis du vil overføre innholdslisensen for innholdet fra én konsoll til en annen, kan du se under "Kan jeg overføre en innholdslisens fra én Xbox 360-konsoll til en annen?" på siden Xbox 360 Digital Rights Management.

Løsning 3: Bekreft at innholdet er i spillbiblioteket for konsollen

For å kunne gjøre dette må du slette innholdet og deretter laste det ned på nytt. Slik gjør du det:

Obs!  Hvis du har lastet ned innholdet og fått meldingen "This disc is unreadable", kan du se Feilmeldingen "This disc is unreadable" vises for når du bruker et forespørselsbasert spill.

1. Logg på Xbox Live på konsollen med gamertagen du opprinnelig brukte da du kjøpte innholdet.
  2. Gå til Settings, og velg deretter System.
  3. Velg Storage, og velg deretter lagringsenheten der innholdet er lagret (for eksempel Hard Drive).
  4. Velg Games & Apps.
  5. Finn innholdet, merk det, og velg deretter Delete. Hvis du ikke finner innholdet, ser du etter en fil kalt "Unknown Game" og velger den.

6. Tøm systembufferen. Slik gjør du det:
    1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren, gå til Settings, og velg deretter System Settings.
    2. Velg Storage.
picture
    1. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på kontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
    2. Velg Clear System Cache.
picture
    1. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.
  1. Gå tilbake til startsiden for Xbox.
  2. Gå til Settings, og velg deretter Account.
  3. Velg Download History.
  4. Merk innholdet du har nedlastingsproblemer med, og velg deretter Download Again.

Løsning 4: Bekreft at innholdet er i kjøpsloggen på commerce.microsoft.com og Xbox.com

For å kunne logge på commerce.microsoft.com eller Xbox.com må du bruke Microsoft-kontoopplysningene som er knyttet til gamertagen du brukte da du kjøpte innholdet.

Når du ser etter innholdet på Xbox.com, må du huske at ikke alle kjøpte artikler lastes inn når du først går til siden. Trykk CTRL+F, og skriv inn et nøkkelord (for eksempel et ord i navnet på innholdet) for å finne bestemt innhold.

Hvis kjøpet vises på et av disse nettstedene, men ikke er oppført i fakturerings- og kjøpsloggen på Xbox Live-kontoen, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Løsning 5: Kontroller stedet på nettet der du kjøpte innholdet

Hvis innholdet vises som tilgjengelig for kjøp, kan det hende at du ikke har fullført kjøpet, og at du må kjøpe innholdet på nytt.

Løsning 6: Prøv en annen lagringsenhet

Last om mulig ned innholdet til en annen lagringsenhet, for eksempel en USB-lagringsenhet, og prøv deretter å spille av eller bruke innholdet på nytt. Slik gjør du det:

1. Ta ut harddisken fra systemet. Obs!  Du kan ikke ta ut harddisken fra en Xbox 360-konsoll med 4 GB.

2. Koble til en USB-lagringsenhet.
  3. Formater USB-lagringsenheten.
  4. Prøv å laste ned og starte innholdet på nytt.

Obs!  Hvis innholdet starter uten problemer, tyder dette på at lagringsenheten var problemet. Hvis du vil ha mer hjelp, kan du gå til det nettbaserte servicesenteret for Xbox.

Hvis løsningene ovenfor ikke fungerer og du fortsatt får problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.