Laste ned tidligere kjøpt innhold på nytt til en ny eller restaurert Xbox 360-konsoll

Oversikt

Du kan laste ned innhold du har kjøpt i Xbox-butikker for bruk på Xbox 360-konsollen, på nytt til en ny eller restaurert konsoll.

Hvorfor vil jeg laste ned tidligere kjøpt innhold på nytt?

Når du kjøper innhold fra Xbox Live og laster det ned til en Xbox 360-konsoll for første gang, gjenkjenner Xbox Live konsollen du lastet ned til, som primærkonsollen. Når du laster ned innhold fra Xbox Live til konsollen, kan du også laste ned elementets innholdslisens (tillatelse til å bruke innholdet slik det er beregnet) til konsollen. (Hvis du vil ha mer informasjon om innholdslisenser, kan du se Xbox 360 Digital Rights Management)

Innholdslisensene for kjøpt og nedlastet innhold ligger på primærkonsollen.

Hvis du prøver å laste ned tidligere kjøpt innhold til en ny eller restaurert Xbox 360-konsoll, gjenkjenner ikke Xbox Live den konsollen som den samme konsollen du lastet ned til før, og tillater ikke at du laster ned innholdet på nytt. Hvis du prøver dette, får du kanskje denne feilmeldingen:

Content assigned to other console

Laste ned innhold på nytt til en ny eller restaurert konsoll

Hvis du vil laste ned tidligere kjøpt innhold på nytt til den nye eller restaurerte Xbox 360-konsollen, må du angi denne som primærkonsollen. Dette gjør du ved å først laste ned noe nytt fra Xbox Live til køen i den nye eller restaurerte konsollen og deretter laste ned innhold du har kjøpt tidligere. Slik gjør du det:

1. Følg fremgangsmåten i delen "Kjøpe innhold fra Xbox Live Markedsplass" på Kjøpe innhold eller laste det ned på nytt fra Xbox Live for å laste ned nytt innhold til konsollkøen.
  2. Når du har fullført trinn 1, sender du et element til nedlastingskøen.
  3. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren.
  4. Gå til marketplace og deretter til Active Downloads.
  5. Velg elementet som du vil laste ned, velg Download Now og velg deretter Download All Items.

Ved å fullføre trinn 5 har du angitt den restaurerte eller nye konsollen som din nye primærkonsoll.