Laste ned tidligere kjøpt innhold på nytt til en ny eller restaurert Xbox 360-konsoll

Du kan laste ned innhold du tidligere har kjøpt i Xbox-butikker, på nytt til en ny eller restaurert konsoll.

Hvorfor vil jeg laste ned tidligere kjøpt innhold på nytt?

Når du kjøper innhold via Xbox Live og laster det ned til en Xbox 360-konsoll for første gang, gjenkjenner Xbox Live konsollen du lastet ned til, som primærkonsollen. Når du laster ned innhold via Xbox Live til konsollen, kan du også laste ned artikkelens innholdslisens (tillatelse til å bruke innholdet slik det er beregnet) til konsollen. (Hvis du vil ha mer informasjon om innholdslisenser, kan du se Xbox 360 Digital Rights Management.)

Innholdslisensene for kjøpt og nedlastet innhold ligger på primærkonsollen.

Hvis du prøver å laste ned tidligere kjøpt innhold til en ny eller restaurert Xbox 360-konsoll, gjenkjenner Xbox Live denne konsollen som en annen konsoll. Derfor kan du ikke laste ned innholdet. Det får kanskje følgende feilmelding:

Content assigned to other console

Laste ned innhold på nytt til en ny eller restaurert konsoll

Du kan løse dette problemet ved å angi at den nye eller restaurerte konsollen skal være primærkonsollen. For å kunne gjøre dette må du først laste ned noe nytt fra Xbox Live til køen på den nye eller restaurerte konsollen. Deretter laster du ned tidligere kjøpt innhold. Slik gjør du det:

1. Last ned noe nytt innhold til den nye konsollen. Du kan for eksempel laste ned prøveversjonen av et spill fra Xbox Games Store.
picture
  1. Velg Confirm Purchase. Innholdet legges til i Active Downloads-køen på konsollen.
    Obs!  Du angir at den restaurerte eller nye konsollen skal være primærkonsollen, ved å fullføre trinn 2.
  2. Nå kan du laste ned innholdet du tidligere har kjøpt:
    1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
    2. Velg Xbox Home.
    3. Velg settings.
    4. Velg Account.
    5. Velg Download History.
    6. Merk ønsket innhold, og velg deretter Download Again.