Feilmeldingen "This item is not available from your current location" forekommer når du prøver å kjøpe eller laste ned innhold

Problem

Det kan hende du ser følgende feilmelding når du prøver å kjøpe eller laste ned innhold:

This item is not available from your current location

Dette kan bety at innholdet du prøver å kjøpe eller laste ned, ikke er lisensiert for landet du befinner deg i. Dette kan også bety at du har en barnekonto for Xbox LIVE og kontoområdet for Xbox LIVE er New Zealand. Barnekontoer for Xbox LIVE kan ikke laste ned innhold i New Zealand.

Mer informasjon

Xbox LIVE fastsetter hvor du befinner deg basert på konsollens IP-adresse ved pålogging. Du kan ikke kjøpe eller laste ned innhold som ikke er lisensiert for landet eller området du befinner deg i.