Feilmeldingen "This item is not available from your current location" vises når du kjøper eller laster ned innhold

Det kan hende du ser følgende feilmelding når du prøver å kjøpe eller laste ned innhold:

This item is not available from your current location

Dette kan bety at innholdet du prøver å kjøpe eller laste ned, ikke er tilgjengelig for bruk i landet eller området du befinner deg i.

Xbox Live fastsetter hvor du befinner deg basert på konsollens IP-adresse ved pålogging. Hvis innholdet du prøver å få tilgang til, er begrenset av hvor du befinner deg, tillater ikke Xbox Live at du kjøper eller laster ned innholdet.