Administrere nedlastingskøen for Xbox Live på datamaskinen eller Xbox 360

Oversikt

Artikkelen legges til i nedlastingskøen når du starter en nedlasting. Denne artikkelen beskriver hvordan du administrerer artiklene i nedlastingskøen.

Løsninger

Administrere køen på datamaskinen

1. Gå til Min konto på datamaskinen.
  2. Logg på med e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
  3. Klikk Nedlastingskø for Xbox 360 under Enhetsbehandling. Artikkelen som ligger øverst i køen, lastes ned først.
  4. Velg ett av følgende:
    • Velg Fjern hvis du vil fjerne en artikkel fra køen.
    • Velg Flytt øverst hvis du vil flytte artikkelen øverst i listen.

Administrere køen på konsollen

1. Trykk Guide-knappen på kontrolleren.
picture
  1. Gå til Games & Apps.
  2. Velg Active Downloads.
picture

Artiklene som vises, er i nedlastingskøen.
Statusen for en aktiv nedlasting kan være en av følgende:

• Pending: Artikkelen venter på å bli lastet ned. En artikkel kan være ventende hvis en annen artikkel lastes ned, eller konsollen er kanskje ikke koblet til Xbox Live.
  • Downloading: Artikkelen lastes ned nå. En grønn linje viser statusen for nedlastingen. Det vises et varsel i Xbox-guiden når nedlastingen er fullført, eller hvis nedlastingen blir avbrutt eller mislykkes.
  • Paused: Nedlastingen av artikkelen er midlertidig stanset. Det kan hende at du spiller et nettspill eller bruker en annen Xbox Live-funksjon. Når du slutter med den andre Xbox Live-aktiviteten, fortsetter nedlastingen.
  • Stopped: En nedlasting stopper hvis du avbryter den. En nedlasting stopper også hvis konsollen er koblet fra Xbox Live.
    • Nedlasting av videoer fortsetter ikke automatisk. Hvis en videonedlasting stopper, må du kanskje starte nedlastingen på nytt.
    • Hvis du avbrøt nedlastingen, kan du prøve å laste ned artikkelen på nytt (hvis du fortsett vil ha den).
    • Hvis konsollen blir frakoblet, kobler du til Xbox Live på nytt og laster ned artikkelen på nytt.
  • Assigned to Another Console: Artikkelen er klar for nedlasting, men må lastes ned på en annen Xbox 360-konsoll.
  1. Velg ett av følgende:
    • Slik fjerner du en artikkel: Merk artikkelen, og velg deretter Cancel Download.
    • Slik endrer du nedlastingsrekkefølgen: Merk artikkelen, og velg deretter Download Now.
    • Slik laster du ned artikkelen til konsollen du bruker: Velg artikkelen, og følg instruksjonene.

Du kan sørge for at alle fremtidige Xbox Live-nedlastinger tilordnes til konsollen du bruker for øyeblikket, ved å se Last ned tidligere kjøpt innhold på nytt til en ny eller restaurert Xbox 360-konsoll.