Slik administrerer du nedlastingskøen

Oversikt

Når du velger å laste ned et element, legges elementet til i en nedlastingskø. Følg disse trinnene for å vise elementene i nedlastingskøen:

Løsninger

Administrere køen på datamaskinen

1. Gå til Min konto på datamaskinen.
  2. Klikk Nedlastingskø for Xbox 360 under Enhetsbehandling. Elementet som ligger øverst i køen, blir lastet ned først.
  3. Velg ett av følgende:
    • Slik fjerner du noe fra køen: Klikk Fjern.
    • Slik endrer du det øverste elementet i køen: Klikk Flytt øverst ved siden av elementet.

Obs! Hvis du ikke er logget på, blir du bedt om å angi Microsoft-kontoen din.

Administrere køen på konsollen

1. Trykk Guide-knappen på kontrolleren.
picture
  1. Gå til Games & Apps.
  2. Velg Active Downloads.
picture

Elementene som vises, ligger i nedlastingskøen.
Statusen for en aktiv nedlasting kan være en av følgende:

• Pending: Elementet venter på å bli lastet ned. Det kan være at et annet element lastes ned, du spiller kanskje et spill eller bruker en annen Xbox LIVE-funksjon, eller konsollen er ikke koblet til Xbox LIVE.
  • Downloading: Elementet lastes ned nå. En grønn linje viser fremdriften for nedlastingen. Du vil bli varslet i Xbox-guide når en nedlasting er fullført, eller hvis nedlastingen blir avbrutt eller mislykkes.
  • Paused: Nedlastingen av elementet er midlertidig stanset. Det kan være at du spiller et nettspill eller bruker en annen Xbox LIVE-funksjon. Når du slutter med den andre Xbox LIVE-aktiviteten, vil nedlastingen fortsette.
  • Stopped: Nedlastingen stoppet fordi du avbrøt den eller konsollen ble frakoblet Xbox LIVE.
    • Nedlasting av videoer fortsetter ikke automatisk. Hvis du lastet ned en video og den stoppet, kan det hende at du må starte nedlastingen på nytt.
    • Hvis du avbrøt nedlastingen, kan du prøve å laste ned elementet på nytt (hvis du fortsett vil ha det).
    • Hvis konsollen ble frakoblet, kobler du til Xbox LIVE på nytt og starter nedlastingen av elementet på nytt.
  • Assigned to Another Console: Elementet er klart for nedlasting, men det er tilordnet for nedlasting på en annen Xbox 360-konsoll.
  1. Velg ett av følgende:
    • Slik fjerner du et element: Merk elementet, og velg deretter Cancel Download.
    • Slik endrer du nedlastingsrekkefølgen: Merk elementet, og velg deretter Download Now.
    • Slik laster du ned elementet til konsollen du bruker: Merk elementet, og følg instruksjonene.

Du kan sørge for at alle fremtidige nedlastinger fra Xbox LIVE går til konsollen du bruker, ved å se Last ned tidligere kjøpt innhold på nytt til en ny eller restaurert Xbox 360-konsoll.