Du får feilmeldingen "A Purchase Error Occurred" når du kjøper innhold fra Xbox Live på Xbox 360

Når du prøver å kjøpe innhold fra Xbox Live gjennom Xbox 360-konsollen, får du følgende feilmelding:

A Purchase Error Occurred

Løsninger

Prøv en av følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Logge av og prøve på nytt
  1. Trykk guideknappen på Xbox-håndkontrolleren, og trykk deretter X-knappen for å logge av.
picture
  1. Velg profilen din og logg på.
  2. Gå til innholdet der feilen oppstod.
  3. Prøv å kjøpe artikkelen på nytt. Hvis du fortsatt ikke kan kjøpe artikkelen, prøver du neste løsning.
Løsning 2: Kontrollere statusen for Xbox Live-tjenesten

Gå til Tjenestestatus, og se om Xbox Live-tjenesten er tilgjengelig.

• Hvis Xbox Live-tjenesten ikke er tilgjengelig, venter du og prøver å kjøpe innholdet når tjenesten er tilgjengelig.
  • Hvis Xbox Live-tjenesten er tilgjengelig, kan du prøve neste løsning.
Løsning 3: Teste tilkoblingen til Xbox Live
  1. Gå til Settings og deretter System fra Xbox-dashbordet.
  2. Velg Network Settings.
  3. Velg Test Xbox Live Connection.
Løsning 4: Tømme hurtigbufferen i Xbox 360-konsollen

Hvis du vil vite hvordan du tømmer systembufferen på konsollen, kan du se Slik tømmer du hurtigbufferen på Xbox 360.