Feilmeldingen "A Purchase Error Occurred" vises når du prøver å kjøpe noe fra Xbox Live

Når du prøver å kjøpe innhold fra Xbox Live gjennom Xbox 360-konsollen, får du følgende feilmelding:

A Purchase Error Occurred

Løsninger

Sign out and try again
  1. Trykk Guide-knappen på Xbox-håndkontrolleren, og trykk deretter X-knappen for å logge av.
picture
Guide-knappen på Xbox 360-håndkontrolleren
  1. Velg profilen din og logg på.
  2. Gå til innholdet der feilen oppstod.
  3. Prøv å kjøpe artikkelen på nytt. Hvis du ikke kan kjøpe artikkelen, prøver du neste løsning.
Kontroller statusen til Xbox Live-tjenesten

Gå til tjenestestatus og se om Xbox LIVE-tjenesten er tilgjengelig.

• Hvis Xbox LIVE-tjenesten ikke er tilgjengelig, vent og prøv å kjøpe innholdet når tjenesten er tilgjengelig.
  • Hvis Xbox LIVE-tjenesten er tilgjengelig, kan du prøve neste løsning.
Test tilkoblingen til Xbox Live
  1. Fra Xbox-dashbordet går du til Settings og deretter System.
  2. Velg Network Settings.
  3. Velg Test Xbox Live Connection.
Tøm hurtigbufferen i Xbox 360-konsollen

Hvis du vil vite hvordan du tømmer hurtigbufferen for Xbox 360, kan du se Slik tømmer du systembufferen for Xbox 360.