Slik laster du ned innhold du tidligere har lastet ned eller kjøpt, til Xbox 360 på nytt

Hvis du trenger å laste ned et element du tidligere har lastet ned, på nytt, kan du gjøre det gratis.

På denne siden

Laste ned innhold på nytt på Xbox 360-konsollen

1. Logg på Xbox Live på konsollen med gamertagen du opprinnelig brukte da du kjøpte innholdet.
  2. Gå til Settings, og velg Account.
picture
  1. Velg Download History.
  2. Bla gjennom nedlastingsloggen, og finn elementet du vil laste ned på nytt.
  3. Merk elementet, og velg deretter Download Again.

Legge til innholdet i nedlastingskøen på Xbox 360

1. På en enhet som er koblet til Internett, går du til Purchase History og logger deg på med Microsoft-kontoen din (e-post og passord).
  2. Bla gjennom til du finner artikkelen du vil laste ned på nytt, og klikk deretter Add to queue. Elementet blir da lagt til i konsollens nedlastingskø.
  3. Slå på konsollen, og koble til Xbox Live. Nedlastingen av elementet starter.

Obs! Hvis du laster ned innhold du har kjøpt tidligere, til en annen Xbox 360-konsoll, overføres ikke lisensen for innholdet. Hvis du vil bruke innhold uten å logge på Xbox Live, må du overføre lisensen for innholdet til konsollen. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du overfører lisenser, kan du se Kan ikke spille av eller bruke tidligere nedlastet innhold på Xbox 360.

Hvis du ikke kan se innholdet du lastet ned

Hvis innholdet ikke vises i nedlastingsloggen, betyr det vanligvis at innholdet ikke ble kjøpt med din konto. Hvis du vil laste ned innholdet på nytt, må du kontrollere at du er logget på med kontoen du brukte til å kjøpe innholdet.

Hvis du er sikker på at du er logget på med kontoen du brukte til å kjøpe innholdet, men innholdet ikke vises i nedlastingsloggen, tar du kontakt med kundestøtte for Xbox.