Slik laster du ned innhold du tidligere har lastet ned, på nytt

Oversikt

Hvis du trenger å laste ned et element du tidligere har lastet ned, på nytt, kan du gjøre det gratis.

Løsninger

Laste ned innhold på nytt på datamaskinen

1. Du kan vise kjøpsloggen ved å gå til Kjøpslogg og logge på med Microsoft-kontoen (e-post og passord).
  2. Bla gjennom til du finner elementet du vil laste ned på nytt, og klikk deretter Legg til i kø. Da legges elementet til i konsollens nedlastingskø.
  3. Slå på konsollen, og koble til Xbox LIVE. Nedlastingen av elementet starter.

Obs! Hvis du laster ned innhold du har kjøpt tidligere, til en annen Xbox 360-konsoll, overføres ikke lisensen for innholdet. Hvis du vil bruke innhold uten å logge på Xbox LIVE, må du overføre lisensen for innholdet til konsollen. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du overfører lisenser, kan du se Kan ikke spille av innhold etter at konsollen ble reparert eller byttet.

Laste ned innhold på nytt på konsollen

1. Logg på Xbox LIVE ved å bruke gamertagen du opprinnelig brukte da du kjøpte innholdet.
  2. Gå til Settings, og velg Account.
  3. Velg Download History.
  4. Bla gjennom nedlastingsloggen, og finn elementet du vil laste ned på nytt.
  5. Merk elementet, og velg deretter Download Again.