Feilsøke problemer med Xbox Live-innhold på Xbox 360

Xbox Live har mye flott innhold – apper, filmer, musikk, spill og mye mer. Ikke vær urolig hvis du får problemer når du prøver å kjøpe, laste ned eller spille av Xbox Live-innhold på Xbox 360-konsollen. Denne siden kan bidra til å løse disse problemene.

Emner

Problemer med å kjøpe og laste ned

Det kan hende du får en feilmelding eller -kode når du prøver å kjøpe eller laste ned innhold fra Xbox Live. Hvis du ser feilkoden 80072EE2 eller feilmeldingen "Some Xbox Live content is temporarily unavailable", kan du se Feilsøke nedlastingsproblemer for Xbox Live for å få hjelp.

Det kan også hende du får en av følgende feil når du prøver å kjøpe eller laste ned innhold fra Xbox Live. Hvis du ser en av disse feilmeldingene, klikker du koblingen for å finne ut hvordan du feilsøker problemet:

Hvis du får feilmeldingen "This Item is No Longer Available" når du prøver å laste ned Xbox Live-innhold på nytt, kan det hende artikkelen er fjernet fra Xbox Live. Innhold kan bli fjernet fra Xbox Live på grunn av juridiske krav for området eller andre problemer. Hvis innholdet er fjernet fra Xbox Live, er ikke artikkelen lenger tilgjengelig for kjøp eller nedlasting.

Problemer med å spille av innhold

Hvis du har problemer med å spille av innhold du allerede har kjøpt eller lastet ned, har vi noen forslag som kan være til hjelp.

Problemer med å finne innhold

På grunn av den store mengden innhold som er tilgjengelig på Xbox Live, kan det være vanskelig å finne nøyaktig det du er ute etter. Hvis du har problemer med å finne en bestemt tittel eller et bestemt tillegg, kan det være enklere å søke gjennom alle titlene. Slik gjør du det:

Obs!  Når du har kjøpt tittelen eller tillegget, kan du planlegge nedlastingen til Xbox-konsollen.

1. Gå til Xbox Games.
  2. Velg Xbox 360.
  3. Finn typen innhold du vil ha, og klikk Vis alle. Klikk for eksempel Vis alle under Nye spill for å søke gjennom alle spill.
  4. I SORTER ETTER-boksen velger du riktig filter.
  5. Velg tittelen du vil ha.
    Obs!  Hvis du ser etter et tillegg for en tittel, kan du se delen Alle nedlastinger på siden for den tittelen.

Når du viser alle titler, er innholdet som vises, innholdet som er tilgjengelig for området basert på innstillingen for Xbox Live-kontoen. Ettersom alt innhold ikke er tilgjengelig i alle områder, er det ikke sikkert du finner bestemt innhold på grunn av områdebegrensninger. Det kan også hende at innhold som var oppført tidligere, er fjernet på grunn av juridiske krav for området eller andre problemer.