Feilsøke problemer med Xbox LIVE-innhold

Xbox LIVE har mye flott innhold – apper, filmer, musikk, spill og mye mer. Ikke vær urolig hvis du får problemer når du prøver å kjøpe, laste ned eller spille av innhold på Xbox LIVE. Denne siden kan bidra til å løse disse problemene.

Emner

Problemer med å kjøpe og laste ned

Det kan hende at du får en feilmelding eller -kode når du prøver å kjøpe eller laste ned innhold fra Xbox LIVE. Hvis du ser feilkoden 80072EE2 eller feilmeldingen "Some Xbox LIVE content is temporarily unavailable", kan du se Feilsøke nedlastingsproblemer for Xbox LIVE for å få hjelp.

Det kan også hende at du får en av følgende feil når du prøver å kjøpe eller laste ned innhold fra Xbox LIVE. Hvis du ser en av disse feilmeldingene, klikker du koblingen for å finne ut hvordan du feilsøker problemet:

Problemer med å spille av innhold

Hvis du har problemer med å spille av innhold du allerede har kjøpt eller lastet ned, har vi noen forslag som kan være til hjelp.