Vise nedlastingsloggen for Xbox Live

Oversikt

Du kan vise en liste over det du har lastet ned fra Xbox Live til konsollen eller datamaskinen. Du kan velge å laste ned en artikkel på nytt (hvis det er nødvendig) uten ekstra kostnader.

På konsollen

1. Logg på Xbox Live ved å bruke gamertagen du opprinnelig brukte da du kjøpte innholdet.
  2. Gå til Settings, og velg Account.
picture
Innstillinger for Xbox 360
  1. Velg Download History.
  2. Bla gjennom nedlastingsloggen. Hvis du vil laste ned noe på nytt, merker du elementet og velger Download Again.
    Obs! Hvis du vil se belastningene på Xbox Live-kontoen, kan du se Kontrollere fakturerings- og nedlastingsloggen på Xbox Live.

På datamaskinen

1. Du kan vise kjøpsloggen ved å gå til Kjøpslogg og logge på med Microsoft-kontoen (e-post og passord).
  2. Se gjennom kjøpsloggen. Hvis du vil laste ned noe på nytt, klikker du Legg til i kø. Da legges artikkelen til i konsollens nedlastingskø.
  3. Slå på konsollen og koble til Xbox Live. Nedlastingen av artiklene starter.