Xbox 360 E-konsollen starter på nytt eller TV-skjermen blir svart når du bytter innganger på TVen

Oversikt

Det kan hende at Xbox 360 E-konsollen starter på nytt eller at TVen eller skjermen blir svart når du bytter inngangen til TVen fra Xbox 360 E-konsollen til en annen inngang, for eksempel den vanlige kabelavspillingen.

Prøv følgende løsning for å løse problemet:

1. Slå av Xbox 360 E-konsollen og TVen eller skjermen.
  2. Koble fra alle lyd- og videokabler (inkludert headsett) på baksiden av konsollen.
  1. Koble til bare HDMI-kabelen på baksiden av konsollen, og deretter til en inngang for TVen eller skjermen.
  1. Slå på Xbox 360 E-konsollen og TVen eller skjermen.
  2. På fjernkontrollen for TVen eller skjermen bytter du innganger fra konsollen til leverandøren av kabel-TV-programmer eller hjemmeunderholdningssystemet, og deretter tilbake til konsollen.

Du kan hindre at dette problemet oppstår i fremtiden ved å unngå å bruke konsollens HDMI-port og 3,5-millimeterport samtidig. Du får de beste resultatene med et headsett fra tredjepart ved å koble det til lydutgangsportene på TVen eller skjermen.