Del denne siden

Feil 0000-0008 vises når du prøver å koble til Xbox Live

Problem

Du kan ikke koble til Xbox Live. Når du tester tilkoblingen til Xbox Live, ser du en feil som ligner på følgende:

W: 0000-0008

X: xxxx-xxxx

Y: xxxx-xxxx

Z: xxxx-xxxx

Obs! x-sifrene varierer.

Dette kan bety ett av følgende:

  • Det er et midlertidig problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Det er et problem med nettverksoppsettet.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen til Xbox Live

Se Tjenestestatus for å sjekke statusen.

Løsning 2: Feilsøk nettverksoppsettet

Prøv Løsning for tilkobling til Xbox Live for å feilsøke.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feil 0000-0008 vises når du prøver å koble til Xbox Live, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden