Feil 0000-000B, 0000-000b, 0000-0001 eller 0000-0008 vises når du prøver å koble til Xbox Live

Problem

Det kan hende du ser en av følgende feilkoder når du prøver å koble til Xbox Live:

W: 0000 - 000B
X: xxxx-xxxx
Y: xxxx-xxxx
Z: xxxx-xxxx

W: 0000 - 000b
X: xxxx-xxxx
Y: xxxx-xxxx
Z: xxxx-xxxx

W: 0000 - 0001
X: xxxx-xxxx
Y: xxxx-xxxx
Z: xxxx-xxxx

W: 0000 - 0008
X: xxxx-xxxx
Y: xxxx-xxxx
Z: xxxx-xxxx

Obs! I disse feilmeldingene kan x-symbolene variere etter flere faktorer.

Hvis du ser én av disse feilkodene, betyr det at programvaren i Xbox 360-konsollen ikke kan koble til Xbox Live. Det kan for eksempel hende at du får denne feilmeldingen når du prøver å koble til Xbox Live eller prøver å laste ned profilen din på Xbox Live.

Obs!  Denne feilen kan oppstå hvis det er et problem med nettverksoppsettet.

Løsning

Prøv løsningen for feil på tilkobling til Xbox Live for å løse problemet.