Feil 0000-F001 vises når du prøver å koble til Xbox Live

Problem

Du ser en feilmelding som ligner på følgende når du prøver å koble deg til Xbox Live:

DNS Error

The DNS server can't resolve Xbox Live server names. This may be a problem outside your home network, and you may need to contact your ISP.

FEILSTATUSRAPPORT

W: xxxx - xxxx
X: 0000 - F001
Y: xxxx - xxxx
Z: xxxx - xxxx

Obs! x-sifrene varierer.

Denne feilmeldingen kan bety ett av følgende:

• Det er et midlertidig problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Det er et problem med nettverksoppsettet.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen til Xbox Live

Du kontrollerer statusen til Xbox Live ved å gå til Tjenestestatus.

Løsning 2: Feilsøk nettverksoppsettet

Du kan feilsøke nettverksoppsettet ved å prøve løsningen for feil på tilkobling til Xbox Live.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.