Del denne siden

Feilkode 03-57-00 vises på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du bruker Xbox 360-konsollen:

03-57-00
Unrecognized Disc

Dette kan bety ett av følgende:

  • Det er et problem med platen (den kan for eksempel være ripete eller skitten).
  • Spillet du forsøker å spille har kjente problemer.

Løsning

Prøv Løsning for CD/DVD-stasjonen i Xbox 360 for å løse dette problemet. Hvis dette ikke løser problemet, kan du gå til Støtte for enheter for å be om en reparasjon.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 03-57-00 vises på Xbox 360, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden