Feilkode 0x8015402D vises når du prøver å endre Microsoft-kontoen din på Xbox 360

Du får følgende feilkode og -melding når du prøver å endre Microsoft-kontoen på Xbox 360-konsollen:

0x8015402D
Beklager, denne handlingen kan ikke utføres nå. Prøv på nytt senere. Gå til www.xbox.com/support hvis du vil ha mer informasjon.

Dette kan bety at du ikke lenger kan endre Microsoft-kontoen på Xbox 360-konsollen.

Løsninger

Prøv løsningene nedenfor for å oppdatere Microsoft-kontoen og løse problemet.

Løsning 1: Gjenopprett Microsoft-kontoen.

Hvis du ikke lenger har tilgang til e-postadressen du bruker til å logge på Microsoft-kontoen og det er en konto av typen @outlook.com, @live.com, @msn.com eller @hotmail.com, kan du gjenopprette den ved å tilbakestille passordet.

Løsning 2: Endre e-postkontoen som er knyttet til Microsoft-kontoen.

Hvis du ikke lenger har tilgang til e-postkontoen du bruker til å logge på, eller du vil bytte den, kan du gå til Endre e-postadressen som er knyttet til Microsoft-kontoen.

Det kan være aktuelt å bytte e-postadressen av en av følgende årsaker:

• Du har byttet e-postleverandør.
  • Du har endret navn og hvordan du vil tituleres.
  • Du vil bruke en e-postadresse som er lettere å huske.

Løsning 3: Endre gamertagen.

Du trenger ikke å endre Microsoft-kontoen hvis du vil ha en ny gamertag. Du kan endre gamertagen når som helst på Endre gamertag.

Obs!  Du må kanskje betale en avgift for å kunne endre gamertagen.

Løsning 4: Opprett en ny Microsoft-konto for et familiemedlem.

Hvis du oppretter en Microsoft-barnekonto, kan du konfigurere innholds- og kjøpsbegrensninger for barnet, og du kan bruke disse innstillingene på tvers av Xbox One og Windows 10-enheter. Hvis du vil opprette en konto for barna og legge dem til i Microsoft-familien, logger du på account.microsoft.com/family og velger Legg til et barn.

Løsning 5: Flytt gamertagen til en annen Microsoft-konto.

Du kan ikke flytte gamertagen til en annen Microsoft-konto. Se løsning 3 ovenfor hvis du vil endre gamertagen.

Løsning 6: Del Xbox Live Gold-abonnementet og innholdet på Xbox One-konsollen.

Du kan ikke kombinere og slå sammen Microsoft-kontoer, men hvis du har flere kontoer, kan du dele Xbox Live Gold-abonnementet og innholdet på Xbox One-konsollen. Hvis du vil gjøre dette, må du passe på at alle kontoene er på den samme Xbox One-konsollen, og deretter velger du denne konsollen som hjemme-Xbox. Nå kan du dele Xbox Live Gold-abonnementet med alle andre som logger på konsollen.

Se Angi en Xbox One-konsoll som hjemme-Xbox for å finne ut hvordan.