Feilkode 0x8015402B eller 8015402b vises når du oppretter en Microsoft-konto på Xbox 360

Du får følgende feilmelding når du prøver å opprette en ny Microsoft-konto eller legge til et familiemedlem i Microsoft-familien på Xbox 360:

0x8015402B eller 8015402B
The e-mail address associated with the MSA has not been verified

Dette betyr at du bruker en e-postadresse som ikke er fra Microsoft og ikke er bekreftet.

Løsning

Hvis du bruker en e-postadresse som ikke er fra Microsoft, for eksempel @gmail.com eller @yahoo.com, må du bekrefte at du har tilgang til denne e-postkontoen før du kan bruke Microsoft-tjenester.

Du kan bekrefte kontoen ved å logge på Microsoft-kontoen på en hvilken som helst xbox.com-side, for eksempel denne, og følge instruksjonene for å bekrefte e-postadressen. Hvis du vil vite mer om hvordan du bekrefter kontoen, kan du se Meldingen om å bekrefte at e-postadressen er din, når du logger på Xbox.com.