Feilkode 0xc00d1395/0x80151200 vises når du bruker en Xbox-app

Følgende feilkode vises når du prøver å bruke en Xbox-app:

0xc00d1395/0x80151200

Dette kan bety at et abonnement med automatisk fornyelse, for eksempel Xbox Music Pass, ikke ble fornyet automatisk på grunn av en utløpt betalingsmåte eller manglende betalingsinformasjon på kontoen. Når dette skjer, får ikke kontoen din tilgang til Xbox Live-tjenesten.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å oppdatere betalingsmåten eller betalingsinformasjonen på kontoen, slik at abonnementet kan fornyes. Se Administrere betalingsalternativer hvis du vil ha mer informasjon.