Feilkode 16 vises når du bruker Kinect-mikrofonen for Xbox 360

Du ser følgende feilmelding når du bruker mikrofonen i Kinect-sensoren for Xbox 360:

Kinect couldn’t hear the whole calibration tone.

Error code 16

Hvis du ser denne feilmeldingen når du bruker Kinect, betyr det at mikrofonen i Kinect-sensoren har problemer med å høre deg.

Løsninger

Løsning 1: Velg More info og deretter Try again

Når feilmeldingen vises, velger du More Info for å se forslag om hvordan du løser problemet. Når du har gjort de foreslåtte endringene, velger du Try Again for å kjøre testen på nytt.

Løsning 2: Kontroller at Kinect-sensoren er riktig plassert

Gå til Kinect-talegjenkjenning og chat for å finne ut hvordan du plasserer Kinect-sensoren på riktig måte for optimal mikrofonbruk.

Løsning 3: Be om reparasjon

Hvis trinnene ovenfor ikke løste problemet, går du til det nettbaserte servicesenteret og klikker Start en reparasjonsforespørsel for å be om en reparasjon.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Xbox 360-reparasjon: Vanlige spørsmål.