Feilkode 19-01-80004005 vises når du prøver å spille av musikk på iPod-enheten gjennom Xbox-konsollen

Oversikt

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å spille av musikk på en iPod som er koblet til Xbox 360-konsollen:

Unplayable content

Status code: 19-01-80004005

Dette kan bety at Xbox-konsollen ikke kan lese formatet for musikkfilene på iPod-enheten.

Løsninger

Du løser dette problemet ved å gå til Xbox Live og laste ned Optional Media Update.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.