Feilkode 19-02-80004005 vises når du prøver å spille av innhold på Xbox 360-konsollen

Problem

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å spille av innhold på Xbox 360-konsollen:

Can't play this content because it may not be supported. For more info, go to www.xbox.com/support (Kan ikke spille av innholdet fordi det kanskje ikke støttes. Du finner mer informasjon om dette på www.xbox.com/support.)

Status code: 19-02-80004005

Dette kan bety at innholdet er "beskyttet". Denne feilen kan oppstå hvis innholdet er DRM-kodet (Digital Rights Management).

Løsninger

Du kan omgå dette problemet ved å skaffe deg en kopi av innholdet som ikke er “beskyttet” eller DRM-kodet.

Obs!  Det kan hende at du må installere Optional Media Update for å kunne spille av enkelte filformater.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.