Feilkode 19-03-80004005 vises når du prøver å spille av innhold fra iPod-enheten på Xbox 360-konsollen

Oversikt

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å spille av innhold fra iPod-enheten på Xbox 360-konsollen:

Can't play this content because it may not be supported.

Status Code: 19-03-80004005

Det kan bety at innholdets filformat ikke støttes.

Dette problemet kan for eksempel oppstå når du prøver å spille av AAC-filer fra iPod-enheten.

Løsninger

Hvis du vil løse dette problemet, prøver du følgende:

1. Velg apps, og velg deretter Search Apps.
  2. Velg show me og deretter all media.
  3. Søk etter Optional Media Update.
  4. Velg extras, og velg deretter Optional Media Update.
  5. Velg download, og velg deretter Confirm Download.
  6. Prøv å spille av innholdet på nytt.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.