Feilkode 19-04-80004005 vises når du prøver å strømme musikk til Xbox 360-konsollen

Problem

Det kan hende du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å strømme musikk til Xbox 360-konsollen:

Unplayable Content

Can't play this content because it may not be supported.

Status code: 19-04-80004005

Dette betyr kanskje at filen er beskyttet, eller at den har et lydformat som ikke støttes av Xbox 360-konsollen.

Xbox 360 støtter følgende lydformater:

• MP3 (*.mp3)
  • WMA (*.wma): WMA7/8, WMA9 Pro (stereo og 5.1), WMA Lossless
  • AAC (Advanced Audio Coding) (*.m4a, *.m4b, *.m4p, *.m4v, *.m4r, *.3gp, *.mp4, *.aac)
    Obs!  Xbox 360-konsollen kan bare spille av AAC-filer som ikke er beskyttet av DRM (Digital Rights Management). Beskyttede AAC-filer vises nedtonet på Xbox Dashboard.

Løsninger

Last ned Optional Media Update for AAC-filer

Hvis du skal høre på musikk som er i AAC-formatet, må du laste ned Optional Media Update gratis fra Xbox Live. Slik gjør du det:

På datamaskinen

1. Gå til siden Optional Media Update.
  2. Klikk Last ned til Xbox 360.
  3. Logg på Xbox LIVE-kontoen din hvis du blir bedt om det.
  4. Velg Bekreft nedlasting.
  5. Klikk Fullført.
  6. Optional Media Update vil vises i My Games på Xbox 360-konsollen når nedlastingen er fullført.

På Xbox 360-konsollen

1. Gå til Bing, og søk etter Optional Media Update.
  2. Velg Optional Media Update.
  3. Velg Optional Media Update på nytt.
  4. Velg Confirm Download. Nedlastingen er gratis.
  5. Når nedlastingen er fullført, velger du Continue og går deretter tilbake til Xbox Dashboard.

Viktig! Hvis du bruker konsollen til en venn og du allerede har lastet ned Optional Media Update på konsollen din, kan du ikke laste ned Optional Media Update på nytt. Optional Media Update kan bare lastes ned én gang via en gamertag. Hvis du vil høre på AAC-filer som ikke er beskyttet av DRM, hos en venn, må vennen din laste ned Optional Media Update.

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, kontakter du kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.