Feilkode 205 vises når du prøver å legge til en Xbox 360-konsoll i Windows Media Center

Oversikt

Du ser kanskje følgende feilkode og melding når du prøver å legge til en Xbox 360-konsoll i Windows Media Center:

Installasjonsprogrammet for Windows Media Center Extender-enheten mislyktes med følgende feilkode: -205.

Dette kan bety at Windows Extender ikke kan konfigurere en brukerkonto for konsollen. Årsaken til dette kan være at datamaskinen din er koblet til et domene som har en gruppepolicyinnstilling som gjør at konsollen ikke kan koble til datamaskinen. Eller det kan være at sertifikatet for Media Center Extender-enheten er skadet.

Løsninger

Prøv en av følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Fjerne Extender-tilkoblingsdata fra konsollen og datamaskinen, og deretter prøve å legge til Xbox 360-konsollen i Windows Media Center på nytt

• Avinstaller Windows Extender på den Windows Vista- eller Windows 7-baserte datamaskinen. Slik gjør du det:
    1. Start Windows Media Center på datamaskinen.
    2. Klikk Oppgaver, og klikk deretter Innstillinger.
    3. Klikk Extender-enhet, og velg deretter Xbox 360-konsollen.
    4. Klikk Avinstaller.
  • Koble fra datamaskinens Windows Media Center på Xbox 360-konsollen. Slik gjør du det:
    1. Velg Computers under delen System Settings på Xbox-dashbordet.
    2. Velg Windows Media Center, og trykk deretter A-knappen.
    3. Velg Disconnect.
    4. Trykk B-knappen flere ganger til du kommer tilbake til System Settings.
    5. Hvis Xbox 360-konsollen har en harddisk eller et minnekort, går du til System Settings og velger deretter Memory.
    6. Velg Hard Drive eller Memory Card, velg Games, og velg deretter profilen din.
    7. Velg Xbox 360 Dashboard, og velg deretter Windows Media Center.
    8. Velg Delete, og trykk deretter A-knappen.
    9. Trykk B-knappen flere ganger til du kommer tilbake til System Settings.

Forsøk nå å legge til Xbox 360-konsollen i Windows Media Center på datamaskinen på nytt.

Hvis feilkoden vises flere ganger, prøver du neste løsning.

Løsning 2 (for Windows Vista-baserte datamaskiner): Fjerne sertifikatet for Media Extender

1. Klikk Start (eller Windows-ikonet nederst til venstre), skriv inn mmc i Start søk-feltet, og trykk deretter ENTER.

Hvis du blir bedt om et administratorpassord eller en bekreftelse, skriver du inn passordet eller klikker Fortsett.

1. Klikk Legg til / fjern snapin-modulFil-menyen.
  2. Klikk Sertifikater og deretter Legg til.
  3. Velg Datamaskinkonto, og klikk deretter Neste.
  4. Velg Lokal datamaskin, klikk Fullfør, og klikk deretter OK.
  5. Utvid Sertifikater og Personlig i navigasjonsruten under Konsollrot, og klikk deretter Sertifikater.
  6. Høyreklikk Microsoft Windows Media Center Extender Host, og klikk deretter Slett.
  7. Når du har fjernet sertifikatet, avinstallerer du Extender og starter deretter installasjonsprogrammet for Extender på nytt.

Hvis feilkoden vises flere ganger, prøver du neste løsning.

Løsning 3 (for Windows Vista-baserte datamaskiner): Starte Network List Service på nytt

1. Klikk Start (eller Windows-ikonet nederst til venstre), skriv inn services.msc i Start søk-feltet, og trykk deretter ENTER.

Hvis du blir bedt om et administratorpassord eller bekreftelse, skriver du inn passordet eller klikker Fortsett.

1. Kontroller at Startet vises under Status i tjenestelisten, og at Automatisk vises under Oppstartstype for Network List Service.
  2. Hvis du skal endre innstillingene for tjenesten, dobbeltklikker du tjenesten, gjør endringene og klikker deretter OK.
  3. Start installasjonsprogrammet for Extender på nytt.

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, kontakter du kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.