Feil 20A8-4840 vises når du prøver å koble til Xbox Live

Problem

Når du prøver å koble til Xbox Live, ser du en feil som ligner på følgende:

W: 0000-0021

X: 0000-F001

Y: 20A8-4840

Z: 0000-0000

Dette kan bety at det et problem med nettverksoppsettet.

Løsninger

Prøv løsningene nedenfor for å løse dette problemet. Hvis en løsning ikke fungerer, går du til den neste.

Løsning 1: Tøm systembufferen

Slik gjør du det:

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren.
  1. Gå til Settings, og velg System Settings.
  2. Velg Storage eller Memory.
  1. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  2. Velg Clear System Cache.
  1. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.

Løsning 2: Tilbakestill Xbox 360-konsollen

Slik gjør du det:

1. Trykk Guide-knappen, og velg deretter Turn Off Console.
  2. Slå på Xbox 360-konsollen.

Obs!  Hvis du bruker en trådløs håndkontroller for Xbox 360, kan du slå på konsollen ved å bruke Guide-knappen på kontrolleren.

Løsning 3: Åpne nettverksporter

Hvis du vil gå til Xbox Live, må flere porter være åpne på nettverksmaskinvaren eller på brannmuren. Hvis du vil ha informasjon om hvilke nettverksporter som må være åpne for Xbox Live, kan du se Nettverksporter som brukes av Xbox Live.

Hvis du stadig får den samme feilen, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.