Feil 23ef vises når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen

Oversikt

Du ser kanskje følgende feilkode og melding når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen:

Can't update your console. Please visit www.xbox.com/support.

Status code: 23ef-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

I denne feilkoden er x-tegnene plassholdere. Den faktiske feilkoden varierer. Feilkoden 23ef kan for eksempel vises på en av følgende måter:

23ef-3cd6-1380-2203-c000-c001

23ef-351f-b800-0f00-c000-014f

Disse feilene kan bety at oppdateringen ikke ble lastet ned.

Løsninger

Løsning 1: Prøve feilsøkingstrinnene for konsolloppdatering

Du kan løse dette problemet ved å se Feilsøke problemer med programvareoppdatering for konsoll.

Løsning 2: Kontakt kundestøtte for Xbox

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, kontakter du kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.