Feilkode 3151 vises når du prøver å laste ned en Xbox-oppdatering

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned en oppdatering fra Xbox-dashbordet:

System update not downloadable.

Status code: 3151-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

Obs!  xxxx-tegnene i sekvensen varierer.

Dette betyr kanskje at konsollen ser etter, men ikke finner, en tidligere versjon av oppdateringen du prøver å laste ned.

Løsninger

Løsning 1: Laste ned oppdateringen til en ekstern minnepinne

1. Finn en minnepinne med minst 90 megabyte (MB) ledig plass.
  2. Koble minnepinnen til en USB-port på datamaskinen.
    Obs!  FAT32-filsystemet må brukes på minnepinnen (Windows).
  3. Klikk for å laste ned følgende systemoppdatering for feilkoden:
    3151-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx.
  4. Klikk Lagre for å lagre konsolloppdateringen (ZIP-fil) på datamaskinen.
  5. Pakk ut filen. Hvis du bruker Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, dobbeltklikker du ZIP-filen for å dekomprimere den.
  6. Kopier innholdet i ZIP-filen til rotmappen på minnepinnen.
  7. Koble USB-flash-enheten fra datamaskinen.
  8. Hvis det er en plate i konsollen, tar du ut platen.
  9. Slå av konsollen.
  10. Fjern alle lagringsenheter på konsollen, inkludert alle minnepinner, eksterne harddisker eller den interne harddisken på Xbox 360 S-konsollen. Finn ut hvordan du fjerner harddisken.
  11. Koble minnepinnen med oppdateringen til en USB-port på konsollen.
  12. Slå på konsollen. Når konsollen starter, skal programvareoppdateringen starte automatisk.
  13. Hvis du fortsatt har problemer, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Tøm systembufferen for Xbox 360

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren, gå til Settings og velg System Settings.
  2. Velg Storage eller Memory.
  1. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  2. Velg Tøm systemets buffer.
  1. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.

Hvis du fortsatt har problemer, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Be om en reparasjon

Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående løsningene, må konsollen repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.