Feilkode 32 vises når du bruker Kinect-mikrofonen for Xbox 360

Du får følgende feilmelding når du bruker Kinect-sensoren for Xbox 360:

Kinect couldn’t hear the whole calibration tone.

32

Hvis du ser denne feilmeldingen når du bruker Kinect, betyr det at mikrofonen i Kinect-sensoren har problemer med å høre deg.

Løsninger

Løsning 1: Velg «Mer informasjon», og velg deretter «Prøv på nytt»

Når feilen vises, velger du Mer informasjon for å se forslag om hvordan du løser problemet. Når du har gjort de foreslåtte endringene, velger du Try Again for å kjøre testen på nytt.

Løsning 2: Kontroller at Kinect-sensoren er riktig plassert

Se Kinect-talegjenkjenning og chat for å finne ut hvordan du plasserer Kinect-sensoren slik at mikrofonen fungerer best mulig.

Løsning 3: Be om reparasjon

Hvis du ikke kan løse problemet med de to første løsningene, går du til det nettbaserte servicesenteret og ber om en reparasjon.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Garanti og service for Xbox 360: vanlige spørsmål.

Beslektede problemer