Feilkode 335A vises når du laster ned en programvareoppdatering for Xbox 360-konsollen

Problem

Du ser følgende feilkode og -melding når du laster ned en programvareoppdatering for Xbox 360-konsollen:

Can't download the update. (Kan ikke laste ned oppdateringen) To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.

Status code: 335A-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

Obs!  X-tegnene varierer.

Dette kan bety at det har oppstått et nettverksproblem, at det ikke er nok plass på lagringsenheten, at det er et problem med lagringsenheten, eller at det er et problem med systembufferen.

Løsninger

Løsning 1: Prøv å installere oppdateringen på nytt.

1. Start konsollen på nytt.
  2. Trykk Xbox Guide-knappen på håndkontrolleren (X-knappen midt på håndkontrolleren).
  3. Gå til Settings, og velg deretter System Settings.
  4. Velg Network Settings.
  5. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket (hvis du blir bedt om å gjøre det).
  6. Velg Test Xbox Live Connection.
  7. Velg Yes hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.

Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Kontrollere at du har nok lagringsplass

Den nyeste oppdateringen for konsollprogramvaren krever minst 190 MB lagringsplass (eller 256 MB hvis du bor i Japan). Hvis du ikke har nok ledig plass, må du flytte eller slette noe. Se Kopiere, flytte eller slette Xbox 360-innhold.

Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Tømme systembufferen

Det kan hende at du kan løse problemet ved å fjerne de midlertidige filene på konsollen. Se Tøm systembufferen for Xbox 360.

Prøv oppdateringen på nytt etter at du har tømt hurtigbufferen. Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 4: Sett inn lagringsenheten på nytt.

• Hvis du bruker en Xbox 360-minneenhet eller en USB-flash-enhet i stedet for en harddisk, tar du ut og setter inn minneenheten eller USB-flash-enheten på nytt.
  • Hvis du har en harddisk, kan du prøve å fjerne harddisken og koble den til på nytt.

Prøv oppdateringen på nytt etter at du har byttet lagringsenhet. Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 5: Kopiere oppdateringen til en minnepinne eller plate, og installere den derfra

Kopier konsolloppdateringen fra datamaskinen til en minnepinne eller plate, og installer deretter oppdateringen på konsollen.

Hvis du vil kopiere til en minnepinne, gjør du følgende:

Obs! FAT32-filsystem må brukes på minnepinnen.

1. Koble minnepinnen til en USB-port på datamaskinen.
  2. Last ned oppdateringsfilen.
  3. Klikk Lagre for å lagre konsolloppdateringen (ZIP-fil) på datamaskinen.
  4. Pakk ut filen.
  5. Kopier innholdet i ZIP-filen til rotmappen på minnepinnen.
  6. Koble USB-flash-enheten fra datamaskinen.
  7. Koble USB-flash-enheten til en USB-port på Xbox 360-konsollen.
  8. Start konsollen på nytt.
  9. Når konsollen starter på nytt, starter installasjonsprogrammet automatisk. Når du får spørsmål om du vil oppdatere den nye konsollprogramvaren, velger du Yes.

Du kan også laste ned oppdateringen på datamaskinen, brenne oppdateringen til en CD eller DVD, og deretter installere oppdateringen på konsollen. Slik gjør du det:

1. På datamaskinen laster du ned oppdateringsfilen.
  2. Klikk Lagre for å lagre konsolloppdateringen (ZIP-fil) på datamaskinen.
  3. Pakk ut filen.
  4. Sett inn en tom, skrivbar CD eller DVD i datamaskinen.
  5. Kopier innholdet i ZIP-filen til rotmappen på CDen eller DVDen, og velg alternativet for å skrive (brenne) filene til platen.
  6. Når filene er brent til platen, tar du den ut av datamaskinen og setter den inn i diskstasjonen på Xbox 360-konsollen.
  7. Start konsollen på nytt.
  8. Når konsollen starter på nytt, starter installasjonsprogrammet automatisk. Når du får spørsmål om du vil oppdatere den nye konsollprogramvaren, velger du Yes.