Feilkode 351f-0000-0080-0300-8007-0570 vises når du prøver å laste ned en Xbox-oppdatering

Problem

Du ser kanskje følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned en Xbox-oppdatering:

System update not downloadable.

Status code: 351f-0000-0080-0300-8007-0570.

Dette betyr kanskje at det oppstod en feil med en oppdatering for et spill eller en app.

Løsninger

Prøv følgende for å løse problemet:

• Tømme systembufferen for Xbox 360
    1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren, gå til Settings, og velg System Settings.
    2. Velg Storage eller Memory.
    1. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
    2. Velg Clear System Cache.
    1. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.