Feilkode 3524-0000-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx oppstår når du prøver å laste en Xbox-oppdatering

Problem

Du ser kanskje følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned en Xbox-oppdatering:

System update not downloadable.

Status code: 3524-0000-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx.

Dette betyr kanskje at for mange andre brukere prøver å laste ned den samme oppdateringen samtidig.

Løsninger

Du kan prøve å løse problemet ved å vente 24–48 timer og deretter prøve nedlastingen på nytt.

Hvis problemet fortsatt ikke er løst når du har ventet 48 timer, kontakter du kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.