Feilkode 396B vises når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen

Problem

Det kan hende du ser følgende feilkode og melding når du prøver å laste ned en oppdatering for konsollprogramvaren til Xbox 360:

Cannot process update.
Status code: 396B-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

Dette betyr at konsolloppdateringen ikke ble lastet ned og installert.

Obs!  I denne feilkoden er xxxx-tegnene plassholdere. Den faktiske feilkoden varierer fra område til område. Feilkoden 396B kan for eksempel vises på følgende måte:

396B - 397F - 1380 - 0702 - C000 - 0099

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å prøve løsningene på Feilkode etter programvareoppdatering for konsollen.

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, kontakter du kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.