Feilkode 3CD6 vises når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen

Problem

Du ser kanskje en feilkode og melding som ligner den nedenfor, når du prøver å laste ned en konsollprogramvareoppdatering på Xbox 360-konsollen:

Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.

Status code: 3CD6-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

Update failed

Status code: 3CD6-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

Obs!  I disse feilkodene er x-tegnene plassholdere. Den faktiske feilkoden varierer fra område til område.

Dette betyr at konsollprogramvareoppdateringen ikke kunne installeres på Xbox 360.

Løsninger

Løsning 1: Feilsøke problemer med oppdatering av konsollen

Du kan løse dette problemet ved å se Feilsøke problemer med programvareoppdatering for konsoll.

Hvis du fortsatt har problemer, prøver du neste løsning

Løsning 2: Prøve å installere systemoppdateringen på en annen plassering

Hvis dette problemet vedvarer, prøver du å installere oppdateringen på en annen plassering. Fjern for eksempel harddisken fra Xbox-konsollen, installer harddisken på en annen Xbox-konsoll, og prøv deretter å installere oppdateringen på nytt. (Hvis du vil ha hjelp, kan du se Sette inn eller ta ut en Xbox 360-harddisk.

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, kontakter du kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.