Feilkode 3F45-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx vises når du prøver å laste ned en oppdatering

Problem

Du ser kanskje følgende feilkode og melding når du prøver å laste ned en oppdatering på Xbox 360-konsollen:

Unable to Download

3F45-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

Obs!  x-tegnene er plassholdere. De faktiske tegnene varierer.

Dette betyr kanskje at Xbox-konsollen ikke lenger er koblet til Internett, eller at det er et problem med konsollens systembuffer.