Feilkode 4 vises når du bruker Kinect-sensoren for Xbox 360

Hvis du får feilkode 4 og følgende melding når du bruker Kinect-sensoren for Xbox 360, betyr det at mikrofonen på Kinect-sensoren har problemer med å høre deg:

Kinect couldn't hear the whole calibration tone.

Løsninger

Løsning 1: Velg More info, og velg deretter Try again

Velg More Info på konsollen for å se forslag om hvordan du løser problemet. Når du har gjort de foreslåtte endringene, velger du Try Again for å kjøre testen på nytt.

Løsning 2: Kontroller at Kinect-sensoren er riktig plassert

Gå til Kinect-talegjenkjenning og chat for å finne ut hvordan du plasserer Kinect-sensoren på riktig måte for optimal mikrofonbruk.

Løsning 3: Be om en reparasjon.

Hvis løsningene ovenfor ikke løser problemet, kan det hende at Kinect-sensoren må repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.