Feilkode 52-C00D28A0 vises når du spiller av video på Xbox 360

Du ser følgende feilkode når du prøver å spille av video du har lastet ned fra Xbox Live, strømmet fra datamaskinen eller fra en plate på Xbox 360-konsollen:

Feilkode: 52-C00D28A0

Dette betyr at innholdet er DRM-beskyttet (Digital Rights Management). Enkelte ganger er innholdet lisensiert for avspilling på en bestemt datamaskin eller enhet. Det er ikke sikkert innholdet du prøver å spille av, er lisensiert for avspilling på Xbox 360.

Løsning

Spill av videoen på en bærbar enhet som støtter avspilling av dette beskyttede innholdet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Xbox 360 Digital Rights Management.