Feilkode 53-C00DF238 vises når du strømmer en video fra datamaskinen til Xbox 360

Du ser følgende feilmelding når du prøver å strømme en video fra datamaskinen til Xbox 360-konsollen ved hjelp av programvare for mediedeling:

53-C00DF238

The network connection was closed.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å sikre at datamaskinen er slått på, koblet til nettverket og kjører programvare for mediedeling. Se Strømming av medier ved hjelp av Groove, Film og TV eller Windows Media Player hvis du vil ha mer informasjon.