Feilkode 55-C00DF237 vises når du spiller av en video fra en plate på Xbox 360

Du ser følgende feilkode når du prøver å spille av en video fra en plate på Xbox 360-konsollen:

55-C00DF237

Dette betyr at platen ble matet ut fra konsollen mens videoen ble avspilt.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved først å sikre at platen ble matet ut. Kontroller at ingenting blokkerer plateskuffen. Sett deretter inn platen på nytt, og prøv å spille av filmen på nytt.

Hvis du må mate ut platen manuelt, kan du se Løse ut plateskuffen i Xbox 360-konsollen manuelt.