Feilkode 56-C00DF238 vises når du spiller av en video fra en Windows Phone-telefon eller minnepinne på Xbox 360

Du ser følgende feilkode når du prøver spille av en video fra en Windows Phone-telefon eller minnepinne i Film og TV på en Xbox 360-konsoll:

56-C00DF238

Dette kan bety at tilkoblingen til MTP-telefonen eller -minnepinnen (Media Transfer Protocol) ble lukket.

Løsning

For å kunne løse dette problemet må du koble enheten til Xbox 360-konsollen på nytt.