Feilkode 5829 vises når du bruker Xbox 360

Problem

Det kan hende du ser følgende feilkode og melding når du bruker Xbox 360:

An update to support this game may be available. For more info, go to www.xbox.com/games

Dette kan bety ett av følgende:

• Spillet støttes ikke på Xbox 360-konsollen.
  • Du har en lagringsenhet som ikke er en offisiell Xbox 360-harddisk.
  • Du har ikke alle de nødvendige programvareoppdateringene for Xbox 360-konsollen.
  • Spill som lagres fra et originalt Xbox-spill, kan ikke overføres til en Xbox 360-konsoll.

Løsninger

Prøv en av følgende løsninger for å løse problemet:

Hvis du fortsatt har problemer, kontakter du kundestøtte for Xbox.