Feilkode 62 vises når du prøver å spille av innhold på Xbox 360-konsollen

Problem

Du ser følgende feilkode når du prøver å spille av innhold på Xbox 360-konsollen:

62-xxxxxxxx

X-symbolene varierer. Feilkoden kan for eksempel vises på en av følgende måter:

62-C00D28A2

62-C00DF239

Dette kan bety at innholdet er DRM-beskyttet (Digital Rights Management), og at det ikke kan spilles av på konsollen din.

Løsning

Du løser dette problemet ved å kontrollere at innholdet er lisensiert for avspilling på Xbox 360-konsollen og at lisensene er oppdaterte. Hvis du vil ha informasjon, inkludert om hvordan du fornyer lisenser, kan du se Xbox 360 Digital Rights Management.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.