Feilkode 63-C00D28A0 vises når du strømmer video fra en bærbar enhet til Xbox 360

Du ser følgende feilkode når du prøver å strømme en video fra en bærbar enhet til Xbox 360-konsollen:

63-C00D28A0

Denne feilen kan oppstå når følgende er tilfelle:

Du kan ikke strømme beskyttet innhold til en Xbox 360-konsoll fra en bærbar enhet som bruker MTP.

Løsning

Du kan omgå dette problemet ved å kopiere innholdet til Xbox 360-konsollen. Deretter prøver du på nytt å spille av videoen. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kopierer, flytter eller sletter innhold på Xbox 360, kan du se Kopiere, flytte eller slette Xbox-lagrede spill, profiler og avatarutstyr.